TOD 6. Canlı Cerrahi Sempozyumunda Değerli Hekimlerimiz Hastanemizi Başarıyla Temsil Ettiler.
19 Haziran 2022

Türk Oftalmoloji Derneği 6. canlı cerrahi sempozyumu 9-12 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.
Katarakt ve refraktif cerrahi, glokom, kornea ve oküler yüzey, okuloplastik cerrahi, şaşılık ve vitreoretinal cerrahi birimleri tarafından organize edilen canlı cerrahi uygulamaları dört gün boyunca T.C Sağlık Bakanlığı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Dört gün boyunca bu cerrahiler, İstanbul Cevahir Hotel Kongre Merkezi’ne canlı olarak iletildi ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen hekimler tarafından izlendi.
Bu büyük organizasyonda hastanemiz başhekimi Prof. Dr. Mustafa İlker TOKER ve eğitim sorumlusu Prof. Dr. Emine MALKOÇ ŞEN, hastanemizi başarıyla temsil ettiler.

• canli_cerrahi_1.jpg
  • canli_cerrahi_2.jpg