Hastanemiz öğretim üyesi (idari sorumlu) Prof. Dr. M. Pınar ÇAKAR ÖZDAL için emeklilik ve plaket töreni düzenlendi.
20 Nisan 2022

Plaket törenine hastanemiz başhekimi ve idarecilerinin yanı sıra uzman ve asistan hekimlerimiz katıldılar.

Törende bir konuşma yapan hastane başhekimimiz Prof. Dr. M.İlker TOKER , hastanemizden emekli olan Prof. Dr. M. Pınar ÇAKAR ÖZDAL'ın, hastanemizde  yapmış olduğu idari çalışmaları, deneyim ve değerli katkılarını ifade ederek kendisine bundan sonraki yaşantısında sağlık, mutluluk ve başarı dilediler ve anı plaketi takdiminde bulundular.

Diğer hekimlerimiz ve idarecilerin iyi dileklerini ve ayrılık nedeniyle üzüntülerini belirttikleri tören çiçek ve hediye takdimiyle son buldu.

Prof. Dr. M. Pınar ÇAKAR ÖZDAL hocamıza hastanemize kattıkları değerler ve yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyor, bundan sonraki iş hayatı ve yaşantısında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyoruz.

• PınarOZDAL1.jpg
  • PınarOZDAL2.jpg