Hastanemizde "1. Geleneksel Göz Hemşireliği Sempozyumu" Düzenlendi.
06 Haziran 2024

05.06.2024 tarihinde hastanemiz konferans salonunda gerçekleştirilen 1. Geleneksel Göz Hemşireliği Sempozyum programı "Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı" ile başladı. Açılış Konuşmaları için Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü F. Ebru SARI ardından Bahekim V. Dr. Muhammet Hanifi KOTAN ve konuklarımızdan Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Hasan Bozkurt TÜRKER kürsüye davet edildi.  Sonrasında  “Göz Ameliyathane Hemşiresinin Görev Yetki  ve Sorumlulukları”  Hemşire Engin SAÇİM ---- “Katarakt Cerrahisi ve Hemşirelik Bakımı”  Hemşire Büşra Hatice GÜL  sunumlarını yaptı.  Verilen aranın ardından “Keratoplastide Hemşirelik Bakımı”  Hemşire Merve ÇELEBİ ---- Glokom ve Hemşirelik Bakımı” Hemşire Nurin SAYGILI sunumlarını  gerçekleştirdi.  Verilen yemek arasından sonra  “Acil Göz Yaralanmalarında Hemşirenin Hastaya Yaklaşımı” Hemşire Mukadder KUL--- “Kornea Yıkama Lensinin Kullanımı” Hemşire Raziye DÖNMEZ--- “Otolog Serum Göz Damlasının Hazırlanması, Kullanılması ve Saklanması” Hemşire İmren SOYARSLAN sunumlarını yaptılar.  Sonrasında değerlendirme ve soru cevaplar ile devam eden sempozyum programı pasta kesimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Katılımcılarımıza Sempozyum  Katılım Belgeleri taktim edildi.

• semp afiş
  • semp1