Prof. Dr. Ayşe Gül KOÇAK ALTINTAŞ

Katarakt Cerrahisi

Şaşılık

EĞİTİM : Ankara Kız Lisesi  ve ABD Richland High School’da lise öğrenimi gördü

Tübitak Bilim Adamı yetiştirme Bilim okuluna katıldı.

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

S.B. Ankara E.A.H de Göz ihtisas yaptı.

Almanya Kiel Üniversitesi Göz Kliniğinde Prof.Dr.W de Decker’in yanında eğitim gördü,

İtalya Torino Üniversitesi Göz Kliniğinde Prof. Dr. Boles Carenini’ninyanında eğitim gördü

İtalya Hükümetinin verdiği karşılıksız burs ile Roma Üniversitesi Göz Kliniğinde Prof.Dr.BBagolini ile çalıştı, eğitim gördü ve Prof.Dr.BBagolini ‘nin  danışmanlığında uzmanlık tezini gerçekleştirdi.

2000 yılında Doçent oldu. 2021 yılında Profesör ünvanını aldı.

İŞ DENEYİMİ: 2001 Şef Yardımcılığı atama  sınavını kazandı.

2001-2004 S.B. MÜ Acil Yardım ve Trafik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz Klinik şef yardımcısı olarak çalıştı

2004-2008 S.B. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Göz Klinik şef yardımcısı olarak çalıştı

2008  yılında S.B. Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesinin  Şeflik kadrosuna jüri değerlendirme sınavını geçerek atandı. Aynı hastanede Öğretim Üyesi olarak çalışmaktadır.

Bilimsel yayınlar: 150’nin üstünde yurt içi ve yurt dışı basılı yayını, 250 ‘nin üstüne  yurt içi ve yurtdışı kongre sunuları vardır.  Birçok uluslar arası ve ulusal bilimsel toplantıda oturum başkanlığı, panelistlik, konuşmacı ve canlı cerrahi eğitimlerinde cerrah olarak görev aldı.

ÜYELİKLER : Türk Oftalmoloji Derneği (TOD)

Türk Cumhuriyetleri Oftalmoloji Derneği (TCOD)

Yabancı Diller: İngilizce

İtalyanca